Navigácia

Recepty / 4

20. 06. 2019 | Recepty

Mätový cheesecake Mojito

Mätový cheesecake Mojito

Recept na mätový cheesecake Mojito od Kitla Vyskúšajte ľahký osviežujúci mätový cheesecake od Kitl. Svojích  priateľov, deti aj príbuzných zaručene potešíte. ;) Ingrediencie na korpus: 150 g maslových sušienok 80 g masla Ingrediencie na náplň: 250 g Mascarpone 500 g tvarohu (z vaničky) 2x Smetana  na  šľehanie (33 %)   3 limetky Kitl Syrob Mätový 1 želatinový ztužovač za studena  Postup: Na výrobu korpusu najskor rozmixujeme...

Čítajte viac
11. 05. 2019 | Recepty

Kitl Malinové cupcakes s mascarpone

Kitl Malinové cupcakes s mascarpone

Recept na malinové cupcakes Kitl s mascarpone krémom Ingrediencie cesto: 1 hrnček cukru krupicového 2,5 hrnčeka  polohrubej múky 0,5 hrnčeka slnečnicového oleja 0,5 hrnčeka mlieka 1 prášok do pečiva 3 vajcia Postup cesto: Všetky ingrediencie zmiešajte vo veľkej mise šľahacím mixérom. Cesto nechajte chvíľočku odpočinúť. Formu na muffiny vyložte jednotlivými papierovými formičkami na cupcakes. Každú formičku vyplňte zhruba do 2/3. Cupcakes pečte v...

Čítajte viac
07. 05. 2019 | Recepty

Osviežujúca domáca malinová limonáda

Osviežujúca domáca malinová limonáda

Recept na osviežujúcu domácu malinovú limonádu Ingrediencie: Kitl Syrob Malinový sóda mrazené alebo čerstvé maliny ľad čerstvá mäta Postup: Do servírovacieho pohára dajte ľad, niekoľko  vetvičiek mäty  a maliny. Pridajte Malinový Syrob Kitl v pomere 1:10 a vychladenú  sódu. Na ozdobenie  pridajte lístok mäty. Za recept ďakujeme pani Terézii Hozákovej. Kitl Malinový Syrob objednávajte na www.kitl.sk.

Čítajte viac
30. 04. 2019 | Recepty

Malinový cheesecake od Kitl

Malinový cheesecake od Kitl

Recept na malinový cheesecake Kitl Ingrediencie na korpus: 150 g maslových sušienok 80 g masla Ingrediencie na náplň: 500 g Mascarpone 250 g tvarohu (z vaničky) 400 g smotany na šľahanie (33 %) cca 1 hrnček  malín (čerstvé alebo  zmrazené)  1 želatinový ztužovač za studena  2-4 lyžice Malinového Syrobu Kitl Postup: Na výrobu korpusu najskôr  rozmixujeme sušienky. Potom  do nich pridáme zmäknuté maslo a ešte raz rozmixujeme, aby sa...

Čítajte viac
09. 04. 2019 | Recepty

Osviežujúci bazový dezert

Osviežujúci bazový dezert

Osviežujúci bazový dezert Kitl Ingrediencie: Smotana na šľahanie Syrob Bazový Vanilková zmrzlina Ovocie (jahody, čučoriedky, maliny) Čerstvá mäta Postup: Vyšľahajte smotanu na šľahanie do tuhej  šľahačky. Do ušľahanej šľahačky na záver pridajte bazový sirup a zľahka premiešajte. Do širokého servírovacieho pohára dajte na dno vanilkovú  zmrzlinu. Potom pridajte čerstvé ovocie a šľahačku. Dezert ozdobíte lístkami čerstvej mäty a prípadne...

Čítajte viac
06. 03. 2019 | Recepty

Zázvorový koktejl Kitl

Zázvorový koktejl Kitl

Recept na zázvorový drink Kitl s Bacardi Black Ingrediencie: Zázvorový sirup Kitl Vychladená sóda Bacardi Black Ľad Na ozdobenie: mäta, plátky zázvoru, plátky limety  Postup: Do vysokého servírovacieho pohára nalejte zázvorový sirup Kitl (ideálne riediť v pomere 1:10). Pridajte ľad a zalejte vychladenou sódou. Na záver  pridajte štamperlík  Bacardi Black. Ozdobte mätou a niekoľkými plátkami  zázvoru a limetky. Za recept ďakujeme...

Čítajte viac
11. 02. 2019 | Recepty

Valentínske višňové trifle

Valentínske višňové trifle

Recept na višňové trifle od Kitl Obľúbený anglický  trifle je skvelý dezert z piškót, krému, ovocia a šľahačky. Obvykle sa robí do veľkej nádoby, z  kterej sa neskôr  servírujú  jednotlivé porcie na tanieroch. Je až hriešne dobrý, a určite s ním urobíte radosť manželovi alebo priateľovi. Skvelo sa hodí ako sladká bodka po romantickej večeri. Ingrediencie (na cca 4 porcie): 3 žĺtky 250 ml smotany na šľahanie   2 malé lyžičky ryžovej  múky  20 + 20 g krupicového cukru...

Čítajte viac
04. 02. 2019 | Recepty

Osviežujúca višňová domáca limonáda Kitl

Osviežujúca višňová domáca limonáda Kitl

Recept na osviežujúcu domácu višňovú limonádu Ingrediencie: Višňový Syrob Kitl Vychladená sóda Mrazené alebo čerstvé višne Čerstvá mäta Ľad Postup: Do servírovacieho pohára dajte ľad, niekoľko stoniek mäty a višne. Pridajte Višňový sirup Kitl v pomere 1:10 a vychladenú sódu. Na ozdobenie pridajte lístoček mäty.   Višňový sirup Kitl kúpite tu. Za recept a fotografie ďakujeme pani Tereze Hozákovej.

Čítajte viac
17. 01. 2019 | Recepty

Bazový cheesecake Kitl

Bazový cheesecake Kitl

Recept na bazový cheesecake Ingrediencie na korpus: 350 g cereálnych sušienok 100 g masla 20 g práškového cukru/sladidlo Ingrediencie na náplň: 4 vajcia 2 PL citrónovej šťavy 900 g mäkkého tvarohu 500 g kyslejsmotany 100 ml Bazového sirupu Kitl vanilkový struk / vanilkové flavdrops Postup: Na výrobu korpusu najskôr rozmelníme sušienky. Tie potom spojíme s maslom a cukrom. Takto vytvorenú  hmotu natlačíme do tortovej formy o...

Čítajte viac
03. 01. 2019 | Recepty

Horúci nápoj Kitl pri nádche a nachladnutí

Horúci nápoj Kitl pri nádche a nachladnutí

Recept na horúci nápoj Kitl pri nádche a nachladnutí  Tento recept na horúci nápoj je skvelý pre milovníkov čiernej bazy, vôna škorice a smrekového ihličia. A ak sa zároveň pýtate, "Ako uvolniť upchaný nos?", pretože máte zároveň nádchu a ste tak trochu nachladnutí – pridaný Smrkáček je pre tieto prípady ako stvorený, pretože ten nos uvolňuje. Ingredience: 1 liter vody 2 stredne veľké jablká 10 kusov klinčekov 2 kusy celej škorice 1-2 lyžice Bazového sirupu Kitl...

Čítajte viac
Zobraziť dalšie