Navigácia
Recepty / 4
Recepty z:
Syrob Malinový 500 ml Kitl Syrob Jahodový 500 ml Kitl Syrob Slivka 500 ml Syrob Grapefruit 500 ml Syrob Bazový 500 ml Syrob Pomaranč 500 ml Zobraziť dalšieMätový cheesecake Mojito
Recept na mätový cheesecake Mojito od Kitla Vyskúšajte ľahký osviežujúci mätový cheesecake od Kitl. Svojích priateľov, deti aj príbuzných zaručene potešíte. ;) Ingrediencie na korpus: 150 g maslových sušienok 80 g masla Ingrediencie na náplň: 250 g Mascarpone 500 g tvarohu (z vaničky) 2x Smetana na šľehanie (33 %) 3 limetky Kitl Syrob Mätový 1 želatinový ztužovač za studena Postup: Na výrobu korpusu najskor rozmixujeme...
Čítajte viacKitl Malinové cupcakes s mascarpone
Recept na malinové cupcakes Kitl s mascarpone krémom Ingrediencie cesto: 1 hrnček cukru krupicového 2,5 hrnčeka polohrubej múky 0,5 hrnčeka slnečnicového oleja 0,5 hrnčeka mlieka 1 prášok do pečiva 3 vajcia Postup cesto: Všetky ingrediencie zmiešajte vo veľkej mise šľahacím mixérom. Cesto nechajte chvíľočku odpočinúť. Formu na muffiny vyložte jednotlivými papierovými formičkami na cupcakes. Každú formičku vyplňte zhruba do 2/3. Cupcakes pečte v...
Čítajte viacOsviežujúca domáca malinová limonáda
Recept na osviežujúcu domácu malinovú limonádu Ingrediencie: Kitl Syrob Malinový sóda mrazené alebo čerstvé maliny ľad čerstvá mäta Postup: Do servírovacieho pohára dajte ľad, niekoľko vetvičiek mäty a maliny. Pridajte Malinový Syrob Kitl v pomere 1:10 a vychladenú sódu. Na ozdobenie pridajte lístok mäty. Za recept ďakujeme pani Terézii Hozákovej. Kitl Malinový Syrob objednávajte na www.kitl.sk.
Čítajte viacMalinový cheesecake od Kitl
Recept na malinový cheesecake Kitl Ingrediencie na korpus: 150 g maslových sušienok 80 g masla Ingrediencie na náplň: 500 g Mascarpone 250 g tvarohu (z vaničky) 400 g smotany na šľahanie (33 %) cca 1 hrnček malín (čerstvé alebo zmrazené) 1 želatinový ztužovač za studena 2-4 lyžice Malinového Syrobu Kitl Postup: Na výrobu korpusu najskôr rozmixujeme sušienky. Potom do nich pridáme zmäknuté maslo a ešte raz rozmixujeme, aby sa...
Čítajte viacOsviežujúci bazový dezert
Osviežujúci bazový dezert Kitl Ingrediencie: Smotana na šľahanie Syrob Bazový Vanilková zmrzlina Ovocie (jahody, čučoriedky, maliny) Čerstvá mäta Postup: Vyšľahajte smotanu na šľahanie do tuhej šľahačky. Do ušľahanej šľahačky na záver pridajte bazový sirup a zľahka premiešajte. Do širokého servírovacieho pohára dajte na dno vanilkovú zmrzlinu. Potom pridajte čerstvé ovocie a šľahačku. Dezert ozdobíte lístkami čerstvej mäty a prípadne...
Čítajte viacZázvorový koktejl Kitl
Recept na zázvorový drink Kitl s Bacardi Black Ingrediencie: Zázvorový sirup Kitl Vychladená sóda Bacardi Black Ľad Na ozdobenie: mäta, plátky zázvoru, plátky limety Postup: Do vysokého servírovacieho pohára nalejte zázvorový sirup Kitl (ideálne riediť v pomere 1:10). Pridajte ľad a zalejte vychladenou sódou. Na záver pridajte štamperlík Bacardi Black. Ozdobte mätou a niekoľkými plátkami zázvoru a limetky. Za recept ďakujeme...
Čítajte viacValentínske višňové trifle
Recept na višňové trifle od Kitl Obľúbený anglický trifle je skvelý dezert z piškót, krému, ovocia a šľahačky. Obvykle sa robí do veľkej nádoby, z kterej sa neskôr servírujú jednotlivé porcie na tanieroch. Je až hriešne dobrý, a určite s ním urobíte radosť manželovi alebo priateľovi. Skvelo sa hodí ako sladká bodka po romantickej večeri. Ingrediencie (na cca 4 porcie): 3 žĺtky 250 ml smotany na šľahanie 2 malé lyžičky ryžovej múky 20 + 20 g krupicového cukru...
Čítajte viacOsviežujúca višňová domáca limonáda Kitl
Recept na osviežujúcu domácu višňovú limonádu Ingrediencie: Višňový Syrob Kitl Vychladená sóda Mrazené alebo čerstvé višne Čerstvá mäta Ľad Postup: Do servírovacieho pohára dajte ľad, niekoľko stoniek mäty a višne. Pridajte Višňový sirup Kitl v pomere 1:10 a vychladenú sódu. Na ozdobenie pridajte lístoček mäty. Višňový sirup Kitl kúpite tu. Za recept a fotografie ďakujeme pani Tereze Hozákovej.
Čítajte viacBazový cheesecake Kitl
Recept na bazový cheesecake Ingrediencie na korpus: 350 g cereálnych sušienok 100 g masla 20 g práškového cukru/sladidlo Ingrediencie na náplň: 4 vajcia 2 PL citrónovej šťavy 900 g mäkkého tvarohu 500 g kyslejsmotany 100 ml Bazového sirupu Kitl vanilkový struk / vanilkové flavdrops Postup: Na výrobu korpusu najskôr rozmelníme sušienky. Tie potom spojíme s maslom a cukrom. Takto vytvorenú hmotu natlačíme do tortovej formy o...
Čítajte viacHorúci nápoj Kitl pri nádche a nachladnutí
Recept na horúci nápoj Kitl pri nádche a nachladnutí Tento recept na horúci nápoj je skvelý pre milovníkov čiernej bazy, vôna škorice a smrekového ihličia. A ak sa zároveň pýtate, "Ako uvolniť upchaný nos?", pretože máte zároveň nádchu a ste tak trochu nachladnutí – pridaný Smrkáček je pre tieto prípady ako stvorený, pretože ten nos uvolňuje. Ingredience: 1 liter vody 2 stredne veľké jablká 10 kusov klinčekov 2 kusy celej škorice 1-2 lyžice Bazového sirupu Kitl...
Čítajte viac