Navigácia
Recepty / 6
Recepty z:
Syrob Malinový 500 ml Kitl Syrob Jahodový 500 ml Kitl Syrob Slivka 500 ml Syrob Grapefruit 500 ml Syrob Bazový 500 ml Syrob Pomaranč 500 ml Zobraziť dalšieĽadové malinovo-citrónové kocky s mätou
Osviežujúca limonáda k letu proste patrí. Pripravte si džbánok domácej limonády ľahko a rýchlo. Máme pre vás letný tip . Ľadové malinovo-citrónovej kocky s mätou Tento recept prešiel hodnotením a certifikáciou programu Viem, čo pijem . Schválený je dietologičkou PhDr. Karolína Hlavatou, Ph.D. z Viem, čo jem . Ingrediencie: Malinový Syrob Kitl (60 ml) Šťava z citróna (30 ml) Voda (1.000 ml) Čerstvé maliny (cca 20 ks) Čerstvá mäta (cca 3 ks)...
Čítajte viacVišňové raňajky s chia semienkami
Recept na zdravé višňovo-jahodové raňajky Kitl Ingrediencie: Kitl Syrob Višňový biely jogurt Chia semienka čerstvé jahody Postup: Do širokeho pohára dajte na dno Kitl Syrob Višňový na ochutenie. Potom dajte niekoľko veľkých lyžíc bieleho jogurtu. Ďalšiu vrstvu tvorí niekoľko lyžíc bieleho jogurtu zmiešaného s chia semienkami. Na záver dajte čerstvé nakrájané jahody.
Čítajte viacFrancúzsky koktail Kir Royal
Recept na Kir Royal Slávny koktail Kir Royal pochádza z Francúzska. Je jemný, alkoholický a veľmi osviežujúci. Ingrediencie: 1 cl Kitl Syrob Čierne ríbezle 15 cl vychladeného sektu André Brut Postup: Na dno sektového pohára nalejte čiernoríbezľový Syrob Kitl. Pohárik dolejte do 15 cl vychladeným sektom André Zľahka premiešajte a nesmierne osviežujúci a zábavný drink je na svete.
Čítajte viacMalinová tofu torta Kitl
Recept na malinovú tofu tortu Kitl Čo budete potrebovať: Tortovú formu (priemer 18 cm) Ingrediencie na korpus: 100 g orechov (Použiť môžete lieskové orechy, kešu alebo para orechy. Záleží, čo máte v obľube.) 150 g datlí 50 g kokosu (strúhaného) Ingrediencie na krém: 2 ks bieleho tofu 1 väčší banán 100 g kokosu (strúhaného) 1 balenie vychladeného kokosového mlieka 1 polievkovú lyžicu citrónovej šťavy 100 ml malinového Kitl Syrobu...
Čítajte viacĽahká malinová limonáda Kitl
Recept na ľahkú malinovú limonádu Kitl Tento recept prešiel hodnotením a certifikáciou programu Viem, čo pijem . Schválený je dietologičkou PhDr. Karolínou Hlavatou, Ph.D. z Viem, čo jem . Ingrediencie: lyžice malinového Syrobu (15 ml) sóda (250 ml) čerstvé maliny (cca 5 ks) niekoľko lístkov čerstvej mäty (cca 3 ks) Postup: Do pohára dáme ľad a zalejeme ho malinovým Syrobem Kitl. Pridáme čerstvé maliny a dolejeme vychladenou sódou. Všetko...
Čítajte viacLievančeky Kitl
Recept na lievance Kitl s višňovým sirupom Ingrediencie: 1 lyžica kvalitného rumu 500 ml mlieka 2 vajcia 1 lyžica cukru krupica ¼ lyžičky soli 300 g polohrubej múky ½ balíčka prášku do pečiva Višňový Syrob Kitl Čerstvé ovocie (višne, prípadne maliny, jahody, čučoriedky) Postup: Polohrubú múku zmiešame s práškom do pečiva, soľou a cukrom. Potom do sypkej zmesi pridáme všetko ostatné (iba žĺtky!, rum a vlažné mlieko). Všetko zmixujeme....
Čítajte viacSmrkáčkova „Stromovka“
Recept na koktail "Stromovka" zo Smrkáčka Stromovka je originálny recept z kuchyne Crazy Daisy Bar Prague . Úžasný nealkoholický koktail a lá stromček z nášho Kitl Smrkáček BIO. Ingrediencie: cukrová vata 2 cl smrekový sirup Kitl Smrkáček BIO 2 cl Yuzu purée 1 dl čínskeho polozeleného čaju sušené fialky Postup: V šejkri zmiešajte Kitl Smrkáček BIO s Yuzu purée a čínskym čajom. Pripravte si ľadovú drť. Do vhodnej nádoby dajte ľadovú drť a...
Čítajte viacĽadový čaj s malinovým sirupom
Recept na ľadový čaj s voňavým malinovým sirupom Kitl Tento recept prešiel hodnotením a certifikáciou programu Viem, čo pijem . Schválený je dietologičkou PhDr. Karolínou Hlavatou, Ph.D. z Viem, čo jem . Ingrediencie: 250 ml vody 1 vrecúško malinového alebo ovocného čaju lyžica malinového Syrobu Kitl (15 ml) lyžička citrónovej šťavy (5 ml) Postup: Do šálky vložíme vrecúško čaju, zalejeme horúcou vodou a necháme podľa návodu vylúhovať. (Čaj môžeme...
Čítajte viacKitl Tequila Sunrise
Recept na Kitl Tequila Sunrise Ingrediencie: 0,04 l tequily (1 veľký štamperlík) 0,04 l Kitl Syrob Višňový (1 veľký štamperlík) 0,08 l vychladenej vody (2 veľké štamperlíky) pomarančový džús plátok pomaranča na ozdobenie Postup: Do vysokého servírovacieho pohára nalejeme štamperlík tequily a pridáme pomarančový džús. Do iného vysokého pohára dáme štamperlík Višňového Syrobu Kitl a dva štamperlíky vody, ktoré spoločne premiešame. Takto zriedený...
Čítajte viacVišňový Eton Mess
Recept na višňový Eton Mess Ingrediencie: Na pusinky: 115 g cukru 2 bielky ocot štipka soli Na višne: 2 dcl Kitl Syrob Višňový 250 g mrazených odkôstkovaných višní 50 ml kvalitného koňaku Na šľahačku: 250 ml smotany na šľahanie niekoľko kvapiek vanilkového extraktu Postup: Dôkladne odmastíme misu, v ktorej budeme šľahať bielky (napríklad papierovou utierkou ľahko navlhčenou octom). Bielky so štipkou soli dáme do...
Čítajte viac