Navigácia
Višňová ľadová káva Kitl
22. 07. 2020 |
Recepty
Ingrediencie:
- 1 veľký panák Višňového Syrobu Kitl (cca 1 cm v pohári Kitl)
- našľahané mlieko - studená mliečna pena
- 40 ml výrazné horké plnej kávy
- ľad
Postup:
- Vysokú servírovací pohár (ideálne pohári Kitl;)) naplňte do ¾ ľadom.
- Pridajte panáka višňového sirupu Kitl (cca do výšky 1 cm od dna pohára)
- Pripravte si studenú mliečnu penu v šľahači a potom ju prelejte sirup s ľadom.
- Na záver pridajte výraznú horkú plnú kávu. (Napr. Freddo Intenso v lete, po lete potom napríklad Arpeggio)
Višňový Syrob Kitl objednávajte v sekcii Výrobky Kitl Syroby.