Navigácia
Syrob Horúci Kitl Jablko so škoricou 5 l
Syrob Horúci Kitl Jablko so škoricou 5 l
Nový limitovaný Syrob Horúci Kitl Jablko so škoricou v 5 litrovom balení bag-in-box. . Skvelý na výrobu horúcich alkoholických a nealkoholických nápojov.
Popis
Horúci Kitl Jablko so škoricou
V limitovanej edícii sme pre vás pripravili jedinečnú kombináciu jablka so škoricou. K dispozícii bude v jesennom a zimnom období.
Čo ste možno nevedeli?
Jablko a škoricu poznali ľudia už v staroveku. Ich pôvod siaha do Ázie odkiaľ sa rozšírili do ostatných kútov sveta. Napríklad Rimania dochucovali víno škoricou a vytvárali nové odrody jabĺk šľachtením jabloní. V súčasnej dobe patria jablká s viac ako 35 tisíc odrodami medzi najrozšírenejšie ovocie.
Zloženie: cukor, karamelizovaný cukor, jablkový koncentrát (12%), jablkové pyré (6%), škoricový extrakt, regulátor kyslosti: kyselina citrónová, konzervant: sorban draselný, aróma
Dávkovanie: Na prípravu horúcich nápojov rieďte v pomere 1:8
Vhodný na prípravu horúcich nealkoholických i alkoholických nápojov.
Výrobok obsahuje na 100 ml: energetická hodnota 1394 kJ / 328 kcal, tuky <0,5 g; z toho nasýtené mastné kyseliny <0,1 g; sacharidy 82 g, z toho cukry 81 g, bielkoviny <0,5 g; soľ <0,01 g.
Skladujte na chladnom a tmavom mieste. Ovocné výťažky môžu sedimentovať, prípadný zákal alebo pena nie sú závadou a podtrhujú prírodný charakter produktu. Pred spotrebou pretrepte. Po otvorení skladujte v chlade a spotrebujete do 6 mesiacov. Balené v ochrannej atmosfére.
Recyklujte naše fľaše. Stačí ich, tak ako sú, hodiť do kontajnera na farebné sklo. Podľa vyjadrenia sklárne skutočne nie je nutné z fľaše odstraňovať ani papierovú etiketu, anie viečko. S obalom si bez problémov poradia.
Viac o tom, ako recyklovať naše Kitl fľaše sa dozviete v článku v sekcii Magazín.
Recepty z Horúceho Jablka so škoricou
Horúce jablko so škoricou
Syrob Jablko so škoricou zalejeme horúcou vodou v pomere 1:8.
Veselé Jablko
Kitl Syrob Jablko so škoriocu zalejeme horúcou vodou v pomere 1:8, pridáme 2 cl kvalitného alkoholu (calvadosu, vodky alebo bieleho rumu). Ozdobíme škoricou a jablkom.
Jablčná poleva na palacinky
Nakrájame jablko na kocky a podusíme. Akonáhle pustia šťavu, pridáme Syrob Jablko so škoricou (50-100 ml), mletú škoricu a dusíme cca 3 min. Naplníme palacinky jablkami, ozdobíme šľahačkou a jablkovou šťavou.